Спікер МВС розповів про того, хто стоїть за силовою операцією на Закарпатті

«Правий сектор» у Мукачеві орудував під керівництвом бійця з кримінальним минулим.

Командири батальйонів спецпризначення МВС України та Національної гвардії на спеціальній прес-конференції оприлюднили офіційну заяву щодо ситуації в Мукачеві. При цьому спікер МВС Артем Шевченко розповів про того, хто стоїть за силовою операцією на Закарпатті, передає Голос столиці.




Представники добровольчих батальйонів взяли участь у спеціальній прес-конференції, присвяченій ситуації в Мукачеві. Нагадаємо, що в перестрілці на Закарпатті, в якій взяли активну участь бійці «Правого сектора», отримали поранення більше 10 людей, ще кілька загинули.
Командири батальйонів спецпризначення МВС України та Національної гвардії оприлюднили офіційну заяву. Під нею стоять підписи 23 представників із 35 загалом існуючих в Україні батальйонів.
«Ми, бійці добровольчих батальйонів, глибоко вражені заявами про те, що добровольчі батальйони «кришують» криміналітет та контрабанду. «Диванні воїни», станьте разом з нами під кулі» — йдеться у заяві командирів батальйонів.
Також вони підкреслили, що вражені заявами про некерованість їх структур, всі присутні на прес-конференції представники керівництва цих батальйонів говорили, що вони підзвітні, входять до структури МВС та підпорядковуються як самій структурі МВС, так і міністру Авакову.
Наприкінці прес-конференції речник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Артем Шевченко розповів, що за інформацією МВС силовою операцією «Правого Сектора» в Мукачеві керує громадянин України Роман Стойко, який входить до ПС. Його Артем Шевченко охарактеризував як людину з дуже насиченою біографією.
"З 2006 року Роман Стойко працював в управлінні карного розшуку закарпатського УВС, у 2009 році був звільнений за незаконне використання зброї та наркотиків. Слідство має встановити, хто саме спонукав його до тих кривавих подій, які відбулися в Мукачеві", - передає видання.

источник goloskarpat.info

Комментариев нет:

Отправить комментарий