Як Українка стала володаркою найкрасивішого тіла планети



Ольга стала володаркою найкращої в світі попки

Українка Ольга Вязметінова прославилася на весь світ своїми досконалими формами тіла. Власниця найпривабливішої попи світу розповіла, скільки коштує створити найкрасивіше тіло планети, йдеться в сюжеті програми "Гроші".   Ще кілька років тому Ольга Вязметінова викладала гімнастику в спортивній школі. Вона почала у 2012-у, на чемпіонаті України "Фітнес-бомба!" і одразу перше місце  - найкрасивіше і найтренованіше тіло України. Хоча ця дівчина, яка тягає залізо, вражає своєю граційністю. Потім - 3 місце на всесвітньому чемпіонаті Фітнес бікіні в США А 2014-ий став її зірковим роком.


Перше місце на чемпіонаті Європи у своїй категорії - до 169 сантиметрів, але потім організатори обрали з кожної категорії найкращу, і змусили змагатися між собою. Ольга перемогла всіх та стала абсолютною чемпіонкою Європи. Після Європи - чемпіонат світу з бодібілдінгу в Канаді, і знову Ольга абсолютна чемпіонка серед усіх, хто приїхав сюди зі всього світу. Після перемог вона стала  світовою зіркою, а на її майстер-класи чекають у Європі. Вона популярний тренер із фітнесу. Робочий день розписаний по хвилинах. Але найголовніше, як і раніше, - наполегливе тренування і жорсткий режим дня.




Перший сніданок - о шостій ранку. Потім - через кожні 2,5 години, тільки прості та здорові продукти. Ольга каже, що в спорті вона з 3 років, а обмежувати себе - це звичка на все життя. Також красуня розповіла, що на чемпіонаті світу 2014-го українці буквально порвали суперників і посіли перше місце в командному заліку. Всі побачили, що українці - найкрасивіші і найсильніші.


Комментариев нет:

Отправить комментарий