Синам нардепів від "Опозиційного блоку" вручили повістки


Воєнком знайшов Олександра Кацубу і Микиту Шенцева на сесії міськради

Сьогодні у Харкові на сесії міської ради декільком депутатам, в тому числі синам нардепів від "Опозиційного блоку" Олександру Кацубі і Микиті Шенцеву вручили повістки до військкомату.





Про це повідомляє місцеве видання STATUS QUO.
За інформацією, повістки у військкомат отримали десять депутатів Харківської міськради. Імена цих депутатів оприлюднив виконувач обов’язків військового комісара Харківського обласного військкомату Володимир Козак.
У військкомати викликали депутатів: Олександра Кацуба, Олега Кравцова, Андрія Лесака, Олексія Липчанського, Габріела Михайлова, Романа Нехорошкова, Костянтина Підгорного, Владислава Ходоса, Микиту Шенцева (25-річний син нардепа від "Опозиційного блоку", екс-регіонала Дмитра Шенцева) і Роман Сальникова.






Мер Харкова Геннадій Кернес назвав вручення повісток цирком, йдеться в твіттері Харківської міськради.


Нагадаємо, 29-річний Олександр Кацуба з 2012 по 2014 рік обіймав посаду заступника голови "Нафтогазу", замінивши свого старшого брата Сергія, який пішов працювати до парламенту. 
Батько братів, Володимир Кацуба на той момент був впливовим народним депутатом від Партії регіонів, а зараз від "Опозиційного блоку".
Після зміни влади в Україні Олександр Кацуба взяв лікарняне в "Нафтогазі", щоб його не змогли звільнити. Він повинен був перебувати на амбулаторному лікуванні в лікарні, але замість цього зіграв весілля у Франції. Наприкінці липня 2014 Кацубу таки звільнили з "Нафтогазу".
Нагадаємо, в Україні з четверга 18 червня 2015 року, стартує шоста хвиля часткової мобілізації, яка наразі є останньою. Додаткова хвиля мобілізації спричинена напругою ситуації на сході України.
Генштаб Збройних сил України повідомляє, що під час чергової хвилі мобілізації до війська призиватимуть тих, хто має бойовий досвід, і навіть тих, хто ніколи не служив.
Раніше повідомлялось, що чергова хвиля мобілізації, починається в Україні 19 червня і триватиме 60 днів - до 17 серпня. 
Перелік основних спеціальностей, які цікавитимуть Збройні сили, також залишився тим самим: "це розвідники, танкісти, артилеристи, зв'язківці, сапери, механіки-водії, водії".
Як інформував iPress.ua, напередодні Президент Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період.

Комментариев нет:

Отправить комментарий