Кара Божа: Янукович шокований – прокляття на смерть збулось (відео)

Кажуть,   що Віктор Федорович  останнім часом  постійно  пив від страху і бігав  бити лоба  до церков – боявся,  що  прокляття  його знайдуть і в РФ. 

Сьогодні  стало відомо,  що на Байкалі  трагічно загинув Янукович-старший, повідомляють Патріоти  України. При цьому,  що  стало знаковим:  потонув лише  син  екс-президента України,  решті компанії  вдалося врятуватись. 




«Я ніколи не вірив у потойбічні сили, але доля четвертого президента Віктора Януковича просто оповита містикою. Знаки і загадкові збіги всюди»,   – пише у своєму  блозі  Денис Казанський. Перед інавгурацією Януковича на частини розвалився пам’ятник засновникам Києва, творцем якого є людина на прізвище Бородай. Під час самої церемонії перед четвертим президентом закрилися двері в парламент. Потім на нього впав похоронний вінок. При таких ввідних, шансів досидіти до кінця терміну було небагато … А ось відео, зняте 13 місяців тому. На похоронах людей, розстріляних за наказом Януковича, мати одного із загиблих побажала вбивцям ховати своїх дітей. 

І ось сьогодні прийшла новина про загибель сина колишнього президента.

Варто зазначити, що друзі  і знайомі  Віктор Федоровича запевняють – він побожна  людина. Після  подій в Україні він ще більше  вдарився в релігію  і регулярно бігав «замолювати»  гріхи. Тепер,  певно, екс-президент не тільки   оплакує сина, але й трясеться від страху – він  може  бути  наступним.








Інформацію про загибель молодшого сина екс-президента України Віктора Януковича підтвердили в ефірі телеканалу «Дощ» радник глави МВС України Антон Геращенко і екс- «регіонал», сепаратист Олег Царьов. Про це передає «Українська правда», повідомляють Патріоти  України.

«За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки в тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Це дійсно так: Янукович-молодший відпочивав в районі озера Байкал. У цей час можна їздити по льоду. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де старий лід межує з новим льодом. І там сталася ця трагедія», – зазначив Геращенко. 

Він додав, що машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік. «Це був «Volkswagen Multivan». Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий, і пішов з машиною на дно», – зазначив він. 

У свою чергу колишній «регіонал», сепаратист Олег Царьов повідомив, що не контактує з Януковичем після подій на Майдані, але знає про трагедію від близьких до сім’ї екс-президента України. «Я зідзвонився зі своїми друзями, які контактують з Януковичем, і вони мені підтвердили не надто радісну новину», – сказав він. 

Як відомо, у неділю, 22 березня, низка українських ЗМІ повідомила про те, що молодший син екс-президента України Віктора Януковича Віктор загинув в Росії за трагічних обставин. Так, Янукович-молодший, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen разом з 5 пасажирами провалився під лід на озері Байкал (РФ). Пасажирам вдалося врятуватися, водій загинув.


Разом з цим керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов заявив у коментарі ВВС Україна, що загиблий водій – Віктор Давидов. Також він зазначив, що не думає, що «син президента міг бути водієм». У свою чергу журналіст Павло Шеремет в Twitter повідомляє, що у загиблого Віктора Давидова збігається вік з Віктором Януковичем. 

«У бабусі по матері було прізвище Давидова. Віктор Янукович молодший міг взяти паспорт РФ під прізвищем Давидов, щоб уникати санкцій і їздити по світу спокійно. Не виключаю», – написав журналіст.

Напомним, что слухи о гибели Януковича-младшего на озере Байкал начали распространяться в соцсетях 22 марта.

Некоторые украинские и российские СМИ со ссылкой на свои источники в окружении экс-президента подтверждали эту информацию. В то же время официальные источники - как украинские, так и российские - опровергали ее. 

Поводом для слухов стало трагическое событие на озере, о котором 21 марта сообщило главное управление МЧС России по Иркутской области. По их данным, вечером 20 марта на акватории озера Байкал в районе северной оконечности острова Ольхон произошел провал микроавтобуса "Фольксваген" с водителем и пятью пассажирами. Сообщалось, что водитель погиб, а пассажирам удалось спастись. Однако никаких имен не называлась. 

Примечательно, что через некоторое время новость об инциденте исчезла с сайта российского МЧС в Иркутской области. Однако удалось сохранить ее скриншот.





Джерело: ru.tsn.ua

Джерело 2: patrioty.org.ua

Джерело 3: patrioty.org.ua




Инсайдер: Виктор Янукович: жизнь и смерть в тени отца





Комментариев нет:

Отправить комментарий