Експерт: У Росії переворот, про відхід Путіна оголосять зі сцени

У Росії спостерігається «Павловський переворот», а Україна готується на нього реагувати.

Так вважає політичний аналітик та оглядач Павло Нусс, звертаючись до історії, коли в ніч з 11 на 12 березня 1801 року Павло I Петрович був убитий офіцерами-змовниками, які увірвалися в спальню Павла I з вимогою зректися престолу. Головна причина перевороту - утиски інтересів дворянства і непередбачуваність у діях імператора.




Нусс впевнений, що зараз в Росії відбувається "передача влади, можливо, навіть із збереженням «фасаду».

 


"Агресивна зовнішня і внутрішня політика Володимира Путіна, яка спровокувала політичну й економічну ізоляцію як  низки дуже впливових груп, так і самої країни, не може підпадати в зону інтересу російського олігархату, спецслужб", - говорить експерт.
"Останній неконтрольований вчинок екс-президента Путіна дестабілізувала ситуацію в середину його оточення, і цілком ймовірно, армія, спецслужби і розробили сценарій «тихого перевороту». 
Вбивство лідера російської опозиції Бориса Нємцова внесло свої корективи в історію цієї країни, і, на моє переконання, справжніми керівниками Росії (нафтомагнати) було ухвалено рішення делегувати у владу замість Путіна і всій його вертикалі, більш прагматичних, контрольованих, ліберальних лобістів їх інтересу, можливо пов'язаних з ФСБ РФ і МО РФ. Мета зрозуміла - запобігти економічному крахові РФ, пов'язаному з діями Кремля в українському питанні", - зазначає аналітик. "Біля стін Кремля монтується сцена, і, скоріше за все, вона послужить головною трибуною Росії, з якої буде оголошено про відхід Путіна з посади за низкою непередбачуваних причин", - акцентує Нусс. 
"Розглянемо варіант інший - швидкої смерті екс-президента Путіна. В цьому випадку не наважуюся описувати можливий сценарій розвитку подій, але знаю точно, в адміністрації українського президента розробляють сценарій першої реакції та дій України в разі всіх можливих варіантів. Тактовно", - відзначає аналітик.
Джерело: fakty.ictv.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий