Тренери "Голосу" були вражені, почувши на проекті голос Тані Буланової

Чотири тренери – Потап, Тіна Кароль, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов - шукають на проекті "Голос країни 5" унікальні та особливі голоси… Але навіть титани шоу-бізнесу часом зачудовано та здивовано завмирають, почувши деяких вокалістів, які приходять на сліпі прослуховування.



Приєднатись до зіркових наставників та послухати спів наосліп, мали нагоду й глядачі проекту. Адже ця таємнича особистість виступала інкогніто – сховавшись на сцені за ширмою. Протягом усього її виступу тренери здивовано переглядалися, намагаючись зрозуміти, хто ж співає у них за спинами. Адже голос, який вони чули був один в один подібний до голосу відомої співачки Тетяни Буланової!

"Це ж Таня Буланова справжня!", - вигукнув Потап впевнено, але кнопку натиснула тільки по-жіночому зацікавлена Тіна Кароль. Проте це не допомогло їй раніше за інших розкрити інтригу, адже вокаліст на сцені ховався за спеціальною ширмою навіть тоді, коли закінчився виступ.

Святослав Вакарчук припустив, що там ховається хлопець з оригінальним голосом, суворий Олександр Пономарьов, що дівчина, яка специфічно співає, а от Потап наполягав на справжній зірці російської естради. Та геть усі тренери були дуже здивовані, побачивши перед собою дорослу та серйозну жінку – Інну Єгорову. Як виявилось, учасниця вибору наосліп – не професійний вокаліст, а професійний дипломат, що живе і працює в Росії вже кілька років. Вийти на сцену її змусила мрія зайнятись улюбленою справою в рідній країні та… захоплення творчістю Тетяни Буланової, з якою вона вже кілька років спілкується та дружить.

"Виходить, манера співу передається через дружбу", - жартома прокоментував Святослав Вакарчук, але зазначив, що це не було схоже на копіювання й Інні не варто щось змінювати в собі, якщо її справжній голос, голос її душі дійсно є таким.

Що стосується Тіни Кароль – єдиного тренера, що натиснув кнопку вибору, то вона пообіцяла виконати мрію вокалісти-дипломата й розкрити її власне "я" на сцені, уникаючи порівнянь з відомою співачкою.

"Інна – доросла жінка, вона мені імпонує. – зізналась потім Тіна. - Це сміливий крок з її боку. Мені б хотілось, щоб усі жінки її віку побачили себе в ній. Щоб вони побачили, що це можливо і що ніколи не пізно".

Поки що Тіна Кароль досить обережна у виборі учасників та вокалісти у її команді дуже різні та по-справжньому особливі. Хто іще доєднається до складу команди чарівної співачки? Дивись щонеділі о 21:00 на "1+1" у ювілейному сезоні "Голос країни"!

Дивитися відео виступу Інни онлайн:

Комментариев нет:

Отправить комментарий