"Відбудеться те, чого ми всі так чекаємо". Прогнози астрологів про долю "зниклого" Путіна

Останнім часом президент Росії Володимир Путін перестав з'являтися на публіці, а його прес-служба публікувала старі фотографії президента. У мережі одразу почали ходити чутки про ймовірні хвороби російського лідера або навіть про смерть. Ухилення прес-секретаря президента РФ Дмитро Пєскова від прямої відповіді на запитання, коли ж Путін з'явиться на телеекранах, також не додало громадськості впевненості в "абсолютному здоров'ї" російського лідера.


Не дуже вірять користувачі й у заяви Пєскова про те, що, мовляв, президент РФ дуже зайнятий, бо має багато непублічних зустрічей. У мережі вже з'явилося чимало фотожаб та жартів про те, що ж насправді сталося із Путіним: кажуть, що в Кремлі вже гримують Безрукова.

У зв'язку з таким ажіотажем згадаємо прогнози астрологів щодо майбутньої долі Путіна, які вони давали наприкінці 2014 року.



Астролог Людмила Халанська: 
- У Путіна все погано. У нього негативний гороскоп на найближчі кілька років. Оскільки дати смерті ніколи не буває у гороскопі, її вирахувати не можна, але є дуже багато негативу, діючого на нього у всіх сферах життя. Найближчий період буде для нього найбільш негативним. Потім влітку (в кінці травня - початку червня) 2015 року у нього станеться щось особисте, можливо, зі здоров'ям, може навіть з якимось отруєнням. Там задіяний Нептун, який асоціюють з отрутою, ліками тощо. Але він вибереться. Однак до січня 2016 року відбудеться те, чого ми всі так чекаємо. 



Астролог Ганна Цуркан: 
- Путіна чекають великі випробування за станом здоров'я... Є ще таке поняття як квадратура Урану до Плутона. Якщо людина не проводить реформ, не приносить своїх жертв, не очищає свою свідомість від бруду, а жертви наносить іншим людям, то Плутон дуже карає за це, іноді навіть знищує. Також у Путіна буде перевірка Чорного та Білого Місяців, оскільки йому виповнюється 63 роки (цикл планети Білий Місяць становить сім років, а 63 - це сім на дев'ять). Його будуть перевіряти на добрі справи і карати за злочини, за спокуси, які він дає своєму народові, тому що він спокушає їх на війну з братами. До кінця 2015 року він повинен зникнути. Куди? Побачимо, куди його заженемо в кут. 



Астролог Влад Росс: 
- Путіна повалять у 2017 році. У Росії буде такий самий Майдан, як і в Україні. Народ просто його скине одразу й назавжди, якщо не буде до цього на нього замаху, який, до речі, на нього можуть вчинити ще наприкінці 2014 року [якщо спроба такого замаху була здійснена, то нам про це невідомо]. Путін не може просидіти при владі більше ніж аметонівський цикл затемнень (18 років). Він прийшов на фатальному затемненні, яке було видно в усій Європі, в тому числі і в Москві, і в Києві. І він був призначений наступником саме в аурі цього затемнення - 9 серпня 1999 року. Якщо людина приходить на фатальному затемненні (а затемнення - це завжди фатум, рок), то він повинен піти на ньому [у 2017 році], тому що затемнення скидає людину - саме те, на якому людина приходить до влади.

джерело zak-kor.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий