Добити Путіна Іраном: Захід остаточно обвалив ціни на нафту

«Чорне золото» тепер  буде тільки  дешевшати !!!


Всі санкції проти нафтових і банківських секторів економіки Ірану будуть зняті. Про це у четвер, 2 квітня,  пишуть  іноЗМІ, передають Патріоти України. 


“Шістка” міжнародних посередників в рамках досягнутих домовленостей з Тегераном зобов’язується не вводити нові обмежувальні заходи, йдеться в повідомленні. 


Результатом переговорів стала домовленість про вивезення більшої частини урану за межі Ірану. Також Тегеран погодився призупинити на 10 років дві третини потужностей зі збагачення урану. 

Як свідчать дані бірж, після повідомлень про досягнення домовленості між Іраном і “шісткою” ціна на нафту марки Brent впала на 5,06%. Станом на 19:47 за київським часом, вартість бареля нафти Brent становила $ 54,2. 



Глава МЗС Ірану Джавад Заріф заявив, що в ході переговорів з ядерної програми “знайдені рішення”. “Знайдені рішення. Готові негайно приступити до складання проектного документа”, – йдеться в повідомленні. 

Досягнута в ході переговорів угода між “шісткою” і Іраном буде дійсною протягом 10 років, повідомило джерело інформагентства. 


Як наголошується, в рамках досягнутих домовленостей Іран погодився призупинити на 10 років дві третини потужностей зі збагачення урану, скоротивши при цьому число центрифуг. Ряд обмежень з розвитку іранської ядерної програми буде діяти в наступні 25 років, заявило джерело. Інформагентство зазначило, що покидаючи переговори в Лозанні, глава Міненерго США Ернест Моніс підкреслив, що угода була “прийнятною”.


Джерело: patrioty.org.ua 

Комментариев нет:

Отправить комментарий